Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekty Użytkowników forum

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Nie wiem czy wiecie, ale ewoluował dział Projekty Użytkowników Forum i nie można już tam umieszczać swoich stron internetowych - moim zdaniem głupota ale cóż. Dział teraz służy do prezentowania cheatów, modów, botów - tak wiem, że taki był opis itd. ale było wygodniej jak było umieszczane tam strony WWW naszego autorstwa. Proponuję dodać dział Projekty Użytkowników forum, gdzie można publikować swoje strony WWW - jednak każdy chce się pochwalić swoim projektem. Jeśli nie, to dodać subforum do działu Projekty Użytkowników forum. Regulamin też nie problem, zaostrzy się go i będzie się przestrzegać.

Prosiłbym aby wypowiadały się osoby z Tworzenia Stron WWW itd. a nie randomy z Metina. Pozdrawiam :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie wiem co ich tak bardzo bolało w tych paru linkach do projektów www, ani to reklama, ani konkurencja. Może ktoś wysoko postawiony nam wyjaśni?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

teraz nawet głupiego generatora nie można wstawić? kto to wymyślił? -.-

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

No to teraz się nie pochwalimy bo nie można ;P a jeżeli ktoś będzie miał jakiegoś cheat'a lub to co tam jest napisane to wiadomo, że doda go do działu z dana grą. Ogólnie jeszcze nie widziałem tam żadnych cheatów. Ogólnie według mnie teraz ten dział jest bezużyteczny. Ale to wiadomo już od dawna, że forum spada na psy i użytkownik się nie liczy

Opublikowano

Skoro pionkowi jest to potrzebne, niech będzie że jestem na tak.

@Mateq

Pro sygna ;d

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Nie mam na to wpływu ale to kierunek w złą stronę, imo. Ktoś kto zrobił swoją pierwszą stronę i chce się zaprezentować nie ma jak...

Opublikowano
Nie mam na to wpływu ale to kierunek w złą stronę, imo. Ktoś kto zrobił swoją pierwszą stronę i chce się zaprezentować nie ma jak...

To jest dość trudny do sprecyzowania dział. Ok, rozumiem, ktoś chce się pochwalić swoją pierwszą, czy drugą w życiu własnoręcznie stworzoną stroną i takiej osobie w jakiś sposób można pozwolić na stworzenie tematu. A co z osobami, które już mają wszystko obcykane i po prostu pokazują któryś z kolei swój projekt? Nie możemy traktować użytkowników w różny sposób. Jednemu zezwolić bo jest nowicjuszem, a drugiemu zabronić bo jest już profesjonalistą. Zwłaszcza, że te profesjonalne strony przeważnie przedstawiane są w formie reklamy.

Opublikowano

To jest dość trudny do sprecyzowania dział. Ok, rozumiem, ktoś chce się pochwalić swoją pierwszą, czy drugą w życiu własnoręcznie stworzoną stroną i takiej osobie w jakiś sposób można pozwolić na stworzenie tematu. A co z osobami, które już mają wszystko obcykane i po prostu pokazują któryś z kolei swój projekt? Nie możemy traktować użytkowników w różny sposób. Jednemu zezwolić bo jest nowicjuszem, a drugiemu zabronić bo jest już profesjonalistą. Zwłaszcza, że te profesjonalne strony przeważnie przedstawiane są w formie reklamy.

W formie reklamy? Może i tak, ale jak już to ktoś reklamuje swoje portfolio a nie coś co zagraża życiu MPCforum. Raz się spotkałem z reklamą w projekcie - natychmiast link został usunięty, a temat wylądował w koszu. Zmiana idei tego działu na pewno kilku osobom zaszkodziła.

Opublikowano

Głupota. Przywrócić stare prawa.

Jako randomowi z konsol wolno mi się wypowiedzieć ? ;c

Tak, chodziło mi o to, aby wypowiadały się osoby które się tam udzielały i wiedziały co się w dziale dzieje.

Opublikowano

Popieram cię Kaś, bo jestem człowiekiem, który chciałby pozyskać opinii, poradzić się,

gdzie indziej takiej możliwości nie znajdę, bo nie ukrywajmy MPC jest popularne i to jedyne forum cieszące się tak wielkim zainteresowaniem stronami.

Opublikowano

PIĘKNY MAMY DZIŚ PONIEDZIAŁEK.

Ano.

Proszę o wypowiedź administracji gdyż chciałbym zamieścić swój generator.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Jestem oczywiście na tak. Dzięki temu Mpc mogłoby pomóc w rozsławieniu zdolnych WebMaster'ów.

Jeżeli nawet nie w Projektach użytkowników to można by było dodać Subfor do Tworzenia stron WWW ,,Nasze prace". Wtedy moglibyśmy określić nad czym ktoś ma popracować itp.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...